Розгін електричної вантажівки Tesla: відео

23.11.2017 р.

Наші новини

Представлена минулого тижня електрична вантажівка Tesla Semi вразила характеристиками, але усі фірмові відеоролики досі демонстрували лише її комп'ютерну модель. Тепер нарешті з'явився доказ підтвердження її динаміки!

Нагадаємо, електрична вантажівка Tesla Semi оснащена чотирма електромоторами, які обертають відповідні колеса двох задніх осей. Сідельний тягач з колісною формулою 6х4 володіє запасом ходу близько 800 кілометрів з повністю завантаженим напівпричепом на крейсерській швидкості в 96 км/год. На презентації Ілон Маск заявив, що Semi без напівпричепа розганяється з місця до 96 км/год всього за 5 с, а з максимально дозволеною в США масою причепа в 36 тонн фура розженеться до тієї ж відмітки приблизно за 20 секунд. Ці цифри викликали у деякої частини людей сумніви, але тепер нарешті з'явилося документальне підтвердження - відео, на якому вантажівка зображена в динаміці, нехай і без напівпричепа. Здається, тепер характеристики вантажівки вже не виглядають такими фантастичними, чи не так?

До речі, Tesla Semi вже почали замовляти. Випуск запланований на 2019 рік.

Tesla Club Ukraine
Завантажуй додаток
GO TO-U для легкого пошуку
та використання
зарядних станцій

Усі бренди електромобілів під замовлення

Зарядні пристрої для
електромобілів усіх
брендів

Chargers Детальніше

Теги

Кращі концепти плани виробництва нові моделі оновлення моделей рекорди електромобілів події Виробництво і розробки Спорт майбутні моделі Це цікаво інвестиції оновлення моделей Кращі концепти плани виробництва нові моделі оновлення моделей