Tesla несподівано представила новий Roadster

17.11.2017 р.

Наші новини

Не встигли шанувальники Tesla видихнути після презентації електровантажівки Semi, як їх чекав прекрасний сюрприз: буквально на біс, Ілон Маск'nbsp;презентував нову модель - чотиримісний електричний суперкар Tesla Roadster.

І відразу до характеристик. За словами Ілона Маска, його дітище обжене будь-який автомобіль: розгін до 96 кілометрів на годину у родстера займає 1,9 секунди, до 160 кілометрів на годину родстер здатний розганятися за 4,2 секунди.

Максимальна швидкість складає більше 400 кілометрів на годину. Tesla Roadster проходить за 8,9 секунди, що набагато швидше, ніж раніше представлений чемпіон цієї дисципліни - Dodge Challenger Demon (9,6 секунди). По суті, такою динамікою можуть похвалитися лише боліди Формули-1 і японський електричний суперкар Aspark Owl, який, щоправда, поки випускається в одиничних екземплярах.

Феєрично виглядає і запас ходу Tesla Roadster: 620 миль по шосе (1 000 кілометрів).

Заплатити за всю цю красу потрібно як мінімум 200 000 доларів, хоча перша 1 000 автомобілів в спецверсії Founder's Series буде продаватися за ціною від 250 000 доларів.

Виробництво Tesla Roadster почнеться в 2020 році.

Tesla Club Ukraine
Завантажуй додаток
GO TO-U для легкого пошуку
та використання
зарядних станцій

Усі бренди електромобілів під замовлення

Зарядні пристрої для
електромобілів усіх
брендів

Chargers Детальніше

Теги

Кращі концепти плани виробництва нові моделі оновлення моделей рекорди електромобілів події Виробництво і розробки Спорт майбутні моделі Це цікаво інвестиції оновлення моделей Кращі концепти плани виробництва нові моделі оновлення моделей