Електрокарам Tesla додали спокійний режим

13.11.2017 р.

Наші новини

Разом з новим оновленням програмного забезпечення для ліфтбека Model S і кросовера Model X компанія Tesla додала в режими руху електромобілів варіант Chill Mode ("Cпокійний режим"), який, судячи з опису, "ідеально підходить для більш плавного керування і більш комфортної їзди для пасажирів".

Режим Chill Mode покликаний пом'якшити розгінну динаміку і виступає протилежністю режиму Ludicrous Mode, який покращує розгінну динаміку і робить електромобілі Tesla одними з найшвидших сухопутних транспортних засобів.

Режим активізується за допомогою інформаційно-розважального комплексу. Chill Mode дозволяє забезпечувати не лише "м'якшу" їзду, але і раціоналізувати витрачання електроенергії. Також в оновленні з'явилася функція Easy Entry, яка при виключенні запалення зрушує кермо і крісло водія в крайні положення для полегшення виходу з салону, а при запуску силової установки повертає їх в колишнє положення.

Tesla Club Ukraine
Завантажуй додаток
GO TO-U для легкого пошуку
та використання
зарядних станцій

Усі бренди електромобілів під замовлення

Зарядні пристрої для
електромобілів усіх
брендів

Chargers Детальніше

Теги

Кращі концепти плани виробництва нові моделі оновлення моделей рекорди електромобілів події Виробництво і розробки Спорт майбутні моделі Це цікаво інвестиції оновлення моделей Кращі концепти плани виробництва нові моделі оновлення моделей