Tesla купила виробника автоматизованого устаткування

08.11.2017 р.

Наші новини

Компанія Tesla прийняла близько 450 000 попередніх замовлень Model 3, але і досі не вийшла на швидкий рівень виробництва. Щоб розібратися з цією ситуацією, керівництво Tesla пішло на радикальні кроки.

Як повідомляє інформаційне агентство Reuters, Tesla оголосила про купівлю компанії Perbix Machine Co Inc, яка поставляє своїх роботів на конвеєр марки упродовж трьох останніх років.

На цій угоді наполягав особисто Ілон Маск, активно умовляючи раду директорів в тому, що саме тісний зв'язок з Perbix дозволить наростити обсяги виробництва седана Model 3.

Рівно рік тому Tesla придбала ще одну компанію, що спеціалізується на автоматизації виробництва - німецьку Grohmann Engineering. Таким чином, Ілон Маск хоче вивести випуск електрокарів на новий рівень.

Іншими словами, Маск хоче влаштувати революцію у світі автовиробництва - подібну до тієї, яку світ побачив у 80-х. Тоді японські автоматичні конвеєри по зборці машин витіснили повільні і застарілі системи, які використалися, наприклад, в Детройті. Глава Tesla сподівається, що автоматизація дозволить значно знизити вартість автовиробництва.

Раніше в ЗМІ з'являлася інформація, що Маск буквально перемістив свій нічліг на конвеєр Tesla, особисто допомагаючи робітникам на заводі розібратися з калібруванням устаткування, яке із-за збоїв змушувало персонал на заводі проробляти деяку роботу вручну, що не кращим чином позначалося на темпі виробництва автомобілів.

Tesla Club Ukraine
Завантажуй додаток
GO TO-U для легкого пошуку
та використання
зарядних станцій

Усі бренди електромобілів під замовлення

Зарядні пристрої для
електромобілів усіх
брендів

Chargers Детальніше

Теги

Кращі концепти плани виробництва нові моделі оновлення моделей рекорди електромобілів події Виробництво і розробки Спорт майбутні моделі Це цікаво інвестиції оновлення моделей Кращі концепти плани виробництва нові моделі оновлення моделей