Tesla відклала постачання Model 3

03.11.2017 р.

Наші новини

Компанія Tesla відновила свій сайт, опублікувавши нові терміни очікування постачання електромобілів Model 3 для тих, хто вже оформив замовлення. Клієнтам, які залишили заявки в перший же день - 31 березня 2016 року - машини поступлять приблизно на місяць пізніше, ніж передбачалося спочатку.

У покупців Model 3 в комплектації Long Range з батареєю збільшеної місткості і пакетом опцій premium upgrades (від 49 тисяч доларів) передбачувані терміни постачання змістилися з жовтня-грудня 2017 року на період з листопада 2017-го по січень 2018-го. Ті, хто замовив версію Standard (від 35 тисяч доларів), отримають свої електрокари "на початку 2018 року" - раніше йшлося про грудень-лютий. Нарешті, повнопривідна двомоторна Model 3, яка пропонуватиметься з обома варіантами батареї, з'явиться не в липні-вересні, а в серпні-жовтні 2018-го. Її ціна доки не заявлена.

Як пояснив Ілон Маск, програмістам на Гігафабриці,яка збирає батареї для Model 3, довелося з нуля переписувати частину софтвера, який відповідає за автоматизацію виробництва. Саме з цієї причини компанія не зможе до грудня вийти на запланований тижневий обсяг виробництва в 5 тис. екземплярів. Тепер такої потужності розраховують досягти до кінця першого кварталу 2018 року.

Tesla Club Ukraine
Завантажуй додаток
GO TO-U для легкого пошуку
та використання
зарядних станцій

Усі бренди електромобілів під замовлення

Зарядні пристрої для
електромобілів усіх
брендів

Chargers Детальніше

Теги

Кращі концепти плани виробництва нові моделі оновлення моделей рекорди електромобілів події Виробництво і розробки Спорт майбутні моделі Це цікаво інвестиції оновлення моделей Кращі концепти плани виробництва нові моделі оновлення моделей