Детальний погляд: рендери електричної вантажівки Tesla

10.10.2017 р.

Наші новини

Прем'єра повністю електричної вантажівки від Tesla відбудеться 16 листопада цього року (дебют перенесли удруге), проте зовнішність новинки вже була частково розкрита шпигунським фото. Виходячи з опублікованого зображення, фахівці студії Piesert Design спробували "детальніше" уявити, як виглядатиме модель.

Цікаво, що художники порівняли електричну вантажівку від Tesla з аналогічною машиною Nikola One. При цьому автомобіль на рендерах більше схожий на концепт, чим на серійну версію - зовнішність моделі виглядає дуже "гладко" і футуристично, а на кузові відсутні дверні ручки і бічні дзеркала. Крім того, двері машини зрушуються убік - як у сучасних фургонів. З іншого боку, відсутність яких-небудь складнощів в дизайні навпаки може говорити про те, що перед нами вже товарна модель: слід нагадати, що все-таки йдеться про комерційну модель, в якій дизайн йде далеко не на першому місці в переліку головних характеристик.

Як повідомлялося раніше, електрична вантажівка від Tesla отримає запас ходу в 320-480 км, а також широкий набір функцій автономного управління. Вантажопідйомність моделі доки не відома, проте Ілон Маск, керівник Tesla, раніше пообіцяв, що цей показник не розчарує потенційних покупців. Публічна прем'єра моделі відбудеться на спеціальному заході в Каліфорнії.

Tesla Club Ukraine
Завантажуй додаток
GO TO-U для легкого пошуку
та використання
зарядних станцій

Усі бренди електромобілів під замовлення

Зарядні пристрої для
електромобілів усіх
брендів

Chargers Детальніше

Теги

Кращі концепти плани виробництва нові моделі оновлення моделей рекорди електромобілів події Виробництво і розробки Спорт майбутні моделі Це цікаво інвестиції оновлення моделей Кращі концепти плани виробництва нові моделі оновлення моделей