Можливо, перше живе фото вантажівки Tesla

04.10.2017 р.

Наші новини

На соціальному новинному сайті Reddit з'явилася фотографія вантажівки, яка імовірно є передсерійним прототипом важкого сідельного тягача Tesla. У самій компанії Tesla доки ніяк не прокоментували знімок. Офіційно машину розсекретять 26 жовтня.

Користувач, який розмістив фотографію, не зміг пояснити її походження, а незабаром і зовсім видалив знімок. Втім, його тут же опублікував інший читач Reddit. Ймовірно, машина була знята в Каліфорнії, в 150 кілометрах від дослідницького центру Tesla, причому добралася вона туди не своїм ходом, а на звичайній дизельній вантажівці.

Ніяких конкретних свідчень того, що на фото саме вантажівка Tesla немає. Більше того, деякі зовсім припускають, що це фото - підробка. Проте у будь-якому випадку перед нами електрична вантажівка - судячи з її форми та дизайна передньої частини усередині просто немає місця двигуна внутрішнього згорання.

Автомобіль насправді схожий на єдине тизерне зображення вантажівки (округлі масивні крила кабіни, вертикальні передні фари зі світлодіодними денними ходовими вогнями), яке компанія Tesla опублікувала ще в квітні. При цьому на фото очевидно не серійна версія - наприклад, у вантажівки відсутні обов'язкові зовнішні дзеркала. Традиційно Tesla спочатку показує свої новинки з камерами замість дзеркал і лише перед стартом виробництва додає дзеркала щоб отримати сертифікацію.

Про технічну складову вантажівки Tesla доки поступали суперечливі дані. Відомо, що вантажівка отримає загальні деталі з легковою Model 3, проте її батарея, очевидно, буде більш місткою. Про запас ходу глава компанії Ілон Маск раніше говорив, що він буде порівняний з дизельними аналогами - тобто одного заряду повинно вистачати на 1000 км. Пізніше, проте, на зустрічі з потенційними замовниками пролунала зовсім інша цифра - до 480 км.

У будь-якому випадку, чекати офіційної презентації залишилися всього три тижні.

Tesla Club Ukraine
Завантажуй додаток
GO TO-U для легкого пошуку
та використання
зарядних станцій

Усі бренди електромобілів під замовлення

Зарядні пристрої для
електромобілів усіх
брендів

Chargers Детальніше

Теги

Кращі концепти плани виробництва нові моделі оновлення моделей рекорди електромобілів події Виробництво і розробки Спорт майбутні моделі Це цікаво інвестиції оновлення моделей Кращі концепти плани виробництва нові моделі оновлення моделей