Tesla активно допомагає потерпілим від ураганів

02.10.2017 р.

Наші новини

На початку цього місяця на Пуерто-Ріко обрушився потужний ураган "Марія", внаслідок чого країна опинилася в катастрофічному положенні. І доки влада лише подумує про подолання наслідків, компанія Tesla вже почала надавати допомогу країні.

Після того, як негода припинилася, Tesla розпочала відправляти в Пуерто-Ріко "сотні" домашніх батарей зберігання електрики Powerwall. Їх підключають до сонячних установок, щоб якоюсь мірою відновити втрачене енергопостачання.

Встановлювані сонячні батареї і акумулятори все ще можуть постраждати від урагану, але розподіл енергії з таких місткостей зберігання набагато безпечніший, ніж централізована подача електроенергії в нинішній ситуації. Крім того, акумуляторні батареї Tesla дозволять ефективніше використовувати сонячну енергію навіть після відновлення мережі.

Також компанія Tesla направляє своїх співробітників в Пуерто-Ріко. Їх завдання встановлювати батареї, ремонтувати сонячні панелі і взаємодіяти з місцевими організаціями щодо ліквідації наслідків. Свій вклад зробив і сам Ілон Маск - глава Tesla перерахував 250 тис. доларів на допомогу.

Один з чиновників Пуерто-Ріко говорить, що для повного усунення наслідків "Марія" потрібно буде декілька місяців. "Це [процес відновлення] залежить від ушкодження інфраструктури. Боюся, це дуже серйозно. Гадаю, необхідні місяці, а не тижні або дні".

Нещодавно Tesla допомогла і мешканцям американського штату Флоріда, постраждалим від урагану "Ірма". Автомобільна і енергетична компанія дистанційно збільшила ємність батарей кожного автомобіля Model S і Model X з 60- та 70-кіловат-годинними акумуляторами, зареєстрованими в штаті. Це дозволило власникам електрокарів Tesla та їх сім'ям легше евакуюватися із зони ураження.

Tesla Club Ukraine
Завантажуй додаток
GO TO-U для легкого пошуку
та використання
зарядних станцій

Усі бренди електромобілів під замовлення

Зарядні пристрої для
електромобілів усіх
брендів

Chargers Детальніше

Теги

Кращі концепти плани виробництва нові моделі оновлення моделей рекорди електромобілів події Виробництво і розробки Спорт майбутні моделі Це цікаво інвестиції оновлення моделей Кращі концепти плани виробництва нові моделі оновлення моделей