Аналітик: Китай стане найбільшим ринком для Tesla

29.09.2017 р.

Наші новини

Інвестори Tesla мають бути в захопленні від потенціалу своєї компанії, вважають на Wall Street. Американський інвестбанк Piper Jaffray заявив, що фірму Ілона Маска чекає процвітання на найбільшому у світі автомобільному ринку - в Піднебесній.

"Китай може стати найбільшим джерелом доходу для Tesla, якщо компанії вдасться відкрити в країні свої заводи. Ми чекаємо, що Tesla оголосить про стратегію з розвитку в КНР у найближчі терміни", - заявив аналітик Олександр Поттер.

Створенню підприємств Tesla в Китаї може посприяти перегляд одного з правил спорудження нових заводів на території країни. Так, сьогодні, щоб відкрити завод в Китаї, іноземній фірмі необхідно укласти партнерство з одним з місцевих автовиробників. Але незабаром, як очікується, необхідність в цьому зникне.

Минулого року продажі Tesla в Китаї виросли до 1,07 млрд доларів - в порівнянні з 319 млн у 2015 році. На цьому фоні Поттер підтвердив цільову ціну для акцій Tesla на рівні $386 (на 12% вище за рівень закриття в цей вівторок). Аналітик відмітив, що минулого року в Китаї було продано 24,3 млн автомобілів - в порівнянні з 17 млн в США. Він також виразив упевненість в тому, що попит на розкішні автомобілі в Китаї ростиме протягом багатьох років.

Нагадаємо, Tesla будує в Китаї найбільшу станцію Supercharger.

Tesla Club Ukraine
Завантажуй додаток
GO TO-U для легкого пошуку
та використання
зарядних станцій

Усі бренди електромобілів під замовлення

Зарядні пристрої для
електромобілів усіх
брендів

Chargers Детальніше

Теги

Кращі концепти плани виробництва нові моделі оновлення моделей рекорди електромобілів події Виробництво і розробки Спорт майбутні моделі Це цікаво інвестиції оновлення моделей Кращі концепти плани виробництва нові моделі оновлення моделей