Tesla зменшить свій тягач до пікапа

19.09.2017 р.

Наші новини

Про те, що коли-небудь Tesla випустить пікап, ми знаємо, щонайменше, чотири роки: восени 2013-го Ілон Маск не раз говорив про це, наприклад, в інтерв'ю Business Insider. Літом 2016-го Маск опублікував на сайті Tesla програмний текст - другу частину свого "генерального плану", яка вийшла через 10 років після першої, - і офіційно підтвердив запуск чотирьох нових моделей, у тому числі і пікапа. Проте останнім часом ми мало що чули про легку вантажівочку: уся увага і виробника, і прихильників бренду була зосереджена на Model 3, а також на перспективних Model Y і Semi [Semi - умовна назва]- компактному кросовері і тягачеві. Щоправда, цього квітня Маск повідомив, що пікап буде представлений "через 18-24 місяці" - тобто у кінці 2018-го або середині 2019 року. А днями знову підігрів інтерес публіки до цієї моделі - у своєму стилі: влаштувавши інтригу в Twitter.

Відповідаючи одному з користувачів соцмережі, який поцікавився, - чи не можна зробити наступною моделлю Tesla легкий пікап, Ілон Маск заявив: "Що якщо ми просто випустимо міні-версію Tesla Semi"?

Ходовий прототип тягача Tesla представить вже 26 жовтня, і, можливо, однією прем'єрою ця подія не обмежиться. В усякому разі, на червневих зборах акціонерів Маск явно натякав, що його компанії є що показати окрім моделі, вже анонсованої офіційно.

Tesla Club Ukraine
Завантажуй додаток
GO TO-U для легкого пошуку
та використання
зарядних станцій

Усі бренди електромобілів під замовлення

Зарядні пристрої для
електромобілів усіх
брендів

Chargers Детальніше

Теги

Кращі концепти плани виробництва нові моделі оновлення моделей рекорди електромобілів події Виробництво і розробки Спорт майбутні моделі Це цікаво інвестиції оновлення моделей Кращі концепти плани виробництва нові моделі оновлення моделей