Tesla зробила компактні Supercharger

15.09.2017 р.

Наші новини

У Північній Америці Tesla встановила вже близько 1 000 електрозарядок Supercharger (всього ж їх налічується близько 5400), проте власники електрокарів, які проживають у великих містах, часто вимушені вдаватися до традиційного, довшого заряджання. Тепер компанія анонсувала нову розробку - компактні City Supercharger/Urban Supercharger, які спершу з'являться у Чикаго та Бостоні.

Нові Supercharger менші за розміром і забезпечують потужність 72 кВт - це майже в два рази менше, ніж у випадку зі звичайними "заправками" Supercharger, розташованими поряд зі швидкісними магістралями і готелями (вони видають 120 кВт). Відповідно, нові електрозаправки будуть і повільніші - до повної зарядки потрібно 45-50 хвилин.

Нова конструкція City Supercharger/Urban Supercharger вимагає менше місця, а значить дозволить встановлювати більше зарядок на тій же площі, що надзвичайно важливо для щільної забудови сучасних міст, де вільне місце дуже цінується.

У Tesla відмічають, що компактні Supercharger встановлюватимуться поряд з супермаркетами, торговельними центрами і діловими районами міста - таким чином, людиі зможуть з користю провести час під час заряджання автомобіля. Параллельно з цим компанія вже встановлює подібні зарядки - Destination Charging.

Tesla Club Ukraine
Завантажуй додаток
GO TO-U для легкого пошуку
та використання
зарядних станцій

Усі бренди електромобілів під замовлення

Зарядні пристрої для
електромобілів усіх
брендів

Chargers Детальніше

Теги

Кращі концепти плани виробництва нові моделі оновлення моделей рекорди електромобілів події Виробництво і розробки Спорт майбутні моделі Це цікаво інвестиції оновлення моделей Кращі концепти плани виробництва нові моделі оновлення моделей