Плани Detroit Electric на три роки: новий спорткар, седан і кросовер

08.09.2017 р.

Наші новини

У найближчі три роки компанія Detroit Electric розробить і запустить у виробництво три нові електромобілі - спорткар, кросовер та великий седан. Виробник опублікував перший тизер, на якому показані профілі майбутніх моделей.

Сучасна фірма Detroit Electric запозичила ім'я у легендарного американського виробника електрокарів, що працював в 1907-1939 роках. Бренд відродив в 2008 році Альберт Лaм, який раніше обіймав керівні посади в Lotus. Спочатку компанія збиралася працювати на історичній батьківщині - в Детройті, але в результаті перебралася у Великобританію. Її інженерно-виробничий центр знаходиться в Лемінгтон-Спа (графство Ворикшир) - до наступної весни туди наймуть 150-200 робітників. Паралельно ведеться створення інженерних і виробничих потужностей в Китаї в рамках спільного підприємства з групою Far East Smarter Energy, яка вклала в "Детройт" 1,8 млрд доларів.

Єдиним значущим досягненням компанії за наступні дев'ять років стала розробка родстера SP:01 на шасі Lotus, причому налагодити масштабний випуск цієї моделі іменитий стартап не зміг - не знайшлося відповідних ресурсів. Втім, ця модель дала поштовх компанії для майбутніх досягнень та зарекомендувала її як професійного виробника електромобілів.

Detroit Electric розраховує продавати тисячу електричних спорткаров в рік - третина в Європі, третина в Азії і третина в США - за ціною близько 180 тисяч фунтів стерлінгів за одиницю. Кросовер і седан стануть умовно масовими моделями: гіпотетичний річний наклад кожної з них складе 50 тис. екземплярів. Позашляховик з'явиться у 2019-му.

Tesla Club Ukraine
Завантажуй додаток
GO TO-U для легкого пошуку
та використання
зарядних станцій

Усі бренди електромобілів під замовлення

Зарядні пристрої для
електромобілів усіх
брендів

Chargers Детальніше

Теги

Кращі концепти плани виробництва нові моделі оновлення моделей рекорди електромобілів події Виробництво і розробки Спорт майбутні моделі Це цікаво інвестиції оновлення моделей Кращі концепти плани виробництва нові моделі оновлення моделей