Ubitricity: і ліхтар, і зарядка для електромобілів

04.09.2017 р.

Наші новини

На дорогах з кожним днем з'являється все більше електромобілів. Щоб обслуговувати їх, потрібно встановлювати ще більше зарядних станцій, але у випадку з мегаполісами може виникнити проблема вільного місця. Німецькі інженери вирішили цю проблему, вбудувавши станцію для зарядки електромобілів у вуличні ліхтарі. Цей проект вже почали реалізовувати на вулицях Лондона.

Так, німецька компанія Ubitricity розробила унікальний пристрій, який може поєднати енергоефективні світлодіодні ліхтарі із вбудованими зарядними гніздами для електромобіля. Він включає спеціальний зарядний кабель зі вбудованим лічильником електроенергії, який водій може замовити для особистого користування.

Кабель зарядки Ubitiricity підключається до стандартних електричних розеток, а за допомогою програмного забезпечення він дозволяє компаніям виставляти рахунок, а водієві - сплачувати послугу. Підходить він під більшість електромобілів.

Інженери німецької компанії вважають, що їх технологію буде набагато простіше реалізувати в міських умовах, оскільки пристрій займає значно менше місця, чим спеціалізовані зарядні станції. Крім того, водії зможуть заряджати свій ТС протягом дня в тих місцях, де постійна зарядна станція може виявитися економічно непрактичною для компаній (наприклад, в малонаселених районах).

Наразі мешканці Лондона можуть залишити запит районній раді на встановлення Ubitricity біля свого будинку. Після підключення станції власник зможе придбати кабель і відразу ж, без додаткових налаштувань почати заряджати електрокар.

Tesla Club Ukraine
Завантажуй додаток
GO TO-U для легкого пошуку
та використання
зарядних станцій

Усі бренди електромобілів під замовлення

Зарядні пристрої для
електромобілів усіх
брендів

Chargers Детальніше

Теги

Кращі концепти плани виробництва нові моделі оновлення моделей рекорди електромобілів події Виробництво і розробки Спорт майбутні моделі Це цікаво інвестиції оновлення моделей Кращі концепти плани виробництва нові моделі оновлення моделей