Український "зелений" стартап в десятці найкращих світу

26.10.2017 р.

ЗМІ про нас

Український стартап Go To-U увійшов в десятку кращих на міжнародному конкурсі ClimateLaunchpad.

Львівська команда Go To-U отримає 95 тис. євро в рамках міжнародного конкурсу ClimateLaunchpad, який цього року проходив на Кіпрі. Команда отримає фінансову підтримку для вдосконалення мобільної мережі зарядних станцій для електромобілів. Платформа вже працює в Україні, Польщі, Австрії, Казахстані, Грузії та Таїланді.

Команда розробників ідеї отримає 95 тис. євро для розширення мережі безкоштовних зарядних станцій для електромобілів. Ідея Go To-U полягає в тому, щоб об'єднати соціально-відповідальні бізнеси, які підтримують шлях екологічного і прогресивного розвитку людства.

Готелі та інші установи зі сфери послуг за свої кошти встановлюють зарядки для електрокарів, користуватися якими можна безкоштовно. Додаток Go To-U забезпечує потік нових клієнтів на електромобілях.

Мережа таких зарядок включає вже більше 100 локацій в Україні. У Казахстані вже є 12 зарядок і має бути до 50, Грузії 30 зарядок, у Таїланді додаток тільки починає працювати, але має бути 30 зарядок.

Особливістю функціонування цього додатку є те, що ви можете зарезервувати місце і час зарядки, щоб не виникало черг до зарядки і не було розчарованих клієнтів.

"Для бізнесу вартість електроенергії, витраченої на зарядку абсолютно не відчутна, особливо на тлі витрат на кондиціонування влітку або роботи кухні", зазначає засновник стартапу Назар Шимон-Давида.

95 тис. євро команда витратить на розвиток платформи і вдосконалення сервісу.

Нагадаємо, Назар Шимона-Давида заснував Tesla Club Ukraine, займався консультацією і підбором електромобілів Tesla для перших ентузіастів в Україні. Пізніше до захоплення додалося бізнес-напрямок так привезли Renault ZOE, Detroit Electric, інші електромобілі; в результаті сформувалася компанія Carpoint-ToU. Нарешті, прийшла і черга зарядних станцій, які входять до складу компанії і платформи Go To-U.

Tesla Club Ukraine
Завантажуй додаток
GO TO-U для легкого пошуку
та використання
зарядних станцій

Усі бренди електромобілів під замовлення

Зарядні пристрої для
електромобілів усіх
брендів

Chargers Детальніше

Теги

Кращі концепти плани виробництва нові моделі оновлення моделей рекорди електромобілів події Виробництво і розробки Спорт майбутні моделі Це цікаво інвестиції оновлення моделей Кращі концепти плани виробництва нові моделі оновлення моделей