Український стартап увійшов у десятку кращих

26.10.2017 р.

ЗМІ про нас

Український стартап Go To-U увійшов до десятки кращих на міжнародному конкурсі ClimateLaunchpad.

Про це на своїй сторінці в Facebook написав співзасновник проекту Назар Шимоне-Давида.

Зазначається, що команда розробників ідеї отримає 95 тис. євро для розширення мережі безкоштовних зарядних станцій для електромобілів.

За словами засновника стартапу, ідея Go To-U полягає в тому, щоб об'єднати соціально-відповідальні бізнеси, які підтримують шлях екологічного і прогресивного розвитку людства.

Ресторани, готелі та інші заклади зі сфери послуг за свої кошти встановлюють зарядки для електрокарів, користуватися якими можна безкоштовно. Go To-U через мобільний додаток і хмарний сервіс, забезпечують потік нових клієнтів на електромобілях. Мережа таких зарядок включає вже понад 100 локацій в Україні.

"Для максимально зручного користування нашою партнерською мережею, ми придумали спосіб, як зарезервувати місце і час зарядки, щоб не виникало черг до зарядки і не було розчарованих клієнтів. Для бізнесу вартість електроенергії, витраченої на зарядку абсолютно не відчутна, особливо на фоні витрат на кондиціонування влітку чи роботи кухні", - зазначає Назар Шимоне-Давида.

95 тис. євро команда витратить на розвиток платформи та вдосконалення сервісу. За словами автора ідеї, кошти виділятимуть у три етапи. На першому етапі команда працюватиме над тим, щоб масштабувати проект на глобальному рівні, організовуватиме різні освітні проекти.

ClimateLaunchpad - це один з найбільших у світі конкурс зелених стартапів. Вперше українські команди почали представляти там свої проекти у 2016 році.

Нагадаємо, у світовому фіналі конкурсу, що відбувся на Кіпрі, взяли участь понад 100 команд із 35 країн світу. В тому числі три команди з України, яких відібрали на всеукраїнському етапі ClimateLaunchpad.

Tesla Club Ukraine
Завантажуй додаток
GO TO-U для легкого пошуку
та використання
зарядних станцій

Усі бренди електромобілів під замовлення

Зарядні пристрої для
електромобілів усіх
брендів

Chargers Детальніше

Теги

Кращі концепти плани виробництва нові моделі оновлення моделей рекорди електромобілів події Виробництво і розробки Спорт майбутні моделі Це цікаво інвестиції оновлення моделей Кращі концепти плани виробництва нові моделі оновлення моделей