Як замовити Tesla Model 3 в Україні без посередників

13.12.2018 р.

Наші новини

Нещодавно компанія Tesla включила Україну до списку країн, для яких діє замовлення електричного седану Model 3. Новина виявилося сенсаційною: до нас масово стали звертатися з проханням роз'яснити, як привезти бажаний автомобіль без посередників. І щоб внести конкретику і ясність до цього питання, пропонуємо ознайомитися з покроковою інструкцією оформлення заявки на Model 3.

Отже, щоб зробити замовлення, необхідно зайти на офіційний сайт компанії Tesla (www.tesla.com) в розділ "резервації" Model 3.  Швидко це можна зробити за наступним посиланням: https://www.tesla.com/en EU/model 3/reserve. В цьому розділі ви побачите поля, які обов'язково треба заповнити.

Перший блок (фотоінструкція до нього тут).

Спочатку вибираємо Україну в переліку країн (COUNTRY/REGION) -  вона знаходиться на третій позиції з кінця. Далі йдуть контактні дані замовника, які необхідно вказати. Латиницею заповнюємо поля імені (FIRST NAME) та прізвища (LAST NAME), після цього вказуємо імейл (EMAIL) та  дублюємо його у віконці навпроти (CONFIRM EMAIL).

Прокручуємо вниз і бачимо ще один (останній) блок для заповнення (фотоінтстукція до нього тут). Тут вже працюємо з банківською карткою, з якою будуть списані кошти за «бронь».

Увага! Переконаєтеся, що на вашій картці є 1000 євро (гроші також можуть бути в доларах або гривні - це не принципово)  і знятий ліміт на цю суму для оплати в Мережі Інтернет.

Заповнюємо дані карти у відповідних "віконцях":

Прізвище та ім'я - як вказано на картці (FULL NAME (AS IT APPEARS ON YOUR CREDIT CARD)

Номер карти (CREDIT CARD NUMBER)

Термін дії, місяць (EXPIRATION MONTH)

Термін дії, рік (EXPIRATION YEAR)

Тризначний код на зворотному боці карти (CVV CODE)

Наближаємося до фінішу. Заповнюємо форму своєї адреси:

Країна платника (BILLING COUNTRY)

Вибираємо Україну! (Ukraine)

Домашня адреса платника 1 (BILLING ADDRESS LINE 1)

Домашня адреса платника 2 (BILLING ADDRESS LINE 2) - можна не вказувати

Місто (CITY)

Поштовий індекс (ZIP CODE)                                                                               

Після того, як усі поля заповнені, натискаємо червону "кнопку" резервації (PLACE RESERVATION).

Ось і все. На пошту Вам прийде підтвердження замовлення. У разі виникнення труднощів просимо звертатися на гарячу лінію Тесла Клубу Україна за номером 044 223 28 80. Також можете написати нам у Facebook: https://www.facebook.com/teslaclubukraine/

Tesla Club Ukraine
Завантажуй додаток
GO TO-U для легкого пошуку
та використання
зарядних станцій

Усі бренди електромобілів під замовлення

Зарядні пристрої для
електромобілів усіх
брендів

Chargers Детальніше

Теги

Кращі концепти плани виробництва нові моделі оновлення моделей рекорди електромобілів події Виробництво і розробки Спорт майбутні моделі Це цікаво інвестиції оновлення моделей Кращі концепти плани виробництва нові моделі оновлення моделей