Виробник апаратів ШВЛ: Тесла могла б допомогти нам з батареями

02.04.2020 р.

Наші новини

Під час телепрограми Mad Money на каналі CNBC генеральний директор каліфорнійського виробника медичного обладнання ResMed Мік Фаррелл заявив, що його компанія збільшує випуск апаратів штучної вентиляції легенів (ШВЛ), намагаючись задовольнити світовий попит на тлі боротьби з пандемією COVID-19. І в цьому йому могли б допомогти з компонентами інші компанії, зокрема Tesla.

Для більш складних модифікацій ШВЛ потрібно більше 500 компонентів. Брак деяких з них гальмує виробництво, і ResMed звернулася з проханням про допомогу до найбільших автомобільних, аерокосмічних та оборонних підприємств.

Фаррелл зазначив, що ResMed могла б скористатися допомогою Tesla з доставки літій-іонних батарей, але не сказав, чи обговорював він цю ідею з Ілона Маском.

Він також подякував главі Tesla за купівлю і передачу лікарням апаратів ШВЛ ResMed BiPAP, які компанія позиціонує як «неінвазивні апарати».

Tesla Club Ukraine
Завантажуй додаток
GO TO-U для легкого пошуку
та використання
зарядних станцій

Усі бренди електромобілів під замовлення

Зарядні пристрої для
електромобілів усіх
брендів

Chargers Детальніше

Теги

Кращі концепти плани виробництва нові моделі оновлення моделей рекорди електромобілів події Виробництво і розробки Спорт майбутні моделі Це цікаво інвестиції оновлення моделей Кращі концепти плани виробництва нові моделі оновлення моделей