В електрокарах Tesla з'являться потужні ігри та додатки

06.06.2019 р.

Наші новини

Компанія Tesla вже давно зацікавлена в тому, щоб створити аналог Google Play і App Store для своїх автомобілів. У цьому немає нічого дивного, тому що ігри і додатки самі напрошуються в електрокари Tesla - автомобілі оснащені величезними дисплеями, мають доступ до Інтернету, і скоро отримають повноцінну систему автопілота для позбавлення водіїв від необхідності постійно триматися за кермо і, коли авто буде рухатися самотужки, водій зможе і повністю розслабитися, і займатися іншими справами (до речі, компанія настільки впевнена у прийдешній автономності своїх автомобілів, що в 2020 році планує запустити роботизований сервіс таксі).

На сьогодні в автомобілях Tesla вже є ігри, але вони дуже прості – мова йде про Asteroids, Lunar Lander та інші аркади з класичної приставки Atari. У 2012 році, завдяки неофіційному програмному інтерфейсу додатків, на електрокарах з’явилась можливість запускати нескладні сторонні додатки, але повноцінного набору інструментів для створення додатків для Tesla у розробників все ще немає.

На думку Ілона Маска, перед тим, як створити магазин додатків Tesla, компанії необхідно випустити і продати більше автомобілів. На даний момент флот електрокарів Tesla налічує більше 500 000 автомобілів, і їх кількість постійно росте. Як тільки кількість власників Tesla зросте до, скажімо, мільйона осіб, розробка додатків буде нарешті виправдана.

Перед впровадженням ігор та додатків компанії також слід змінити розміщення дисплеїв та  збільшити бортового комп'ютера. Над дисплеями компанія вже працює - в майбутніх оновленнях Tesla Model S і Model X вони матимуть горизонтальнеположення, як у популярному сьогодні Model 3. Збільшивши потужність та об'єм пам'яті, компанія зможе впровадити підтримку повноцінних двигунів Unity і Unreal. Грати в такі ігри можна буде за допомогою кнопок на кермі та джойстику Xbox/PS.

На даний момент компанія має намір оснастити свої автомобілі грою Cuphead - адаптацією займається ігрова студія Studio MDHR. Ілон Маск поділився, що він зажадав у розробників максимально якісного порту, щоб гра не пригальмовувала і підтримувала USB -контроллери. Запустити складну гру, яка схожа на класичний мультфільм від Disney, можна буде тільки у припаркованому автомобілі.

Tesla Club Ukraine
Завантажуй додаток
GO TO-U для легкого пошуку
та використання
зарядних станцій

Усі бренди електромобілів під замовлення

Зарядні пристрої для
електромобілів усіх
брендів

Chargers Детальніше

Теги

Кращі концепти плани виробництва нові моделі оновлення моделей рекорди електромобілів події Виробництво і розробки Спорт майбутні моделі Це цікаво інвестиції оновлення моделей Кращі концепти плани виробництва нові моделі оновлення моделей