У Tesla Model 3 трохи збільшили запас ходу та потужність

21.03.2019 р.

Наші новини

Як відомо, компанія Tesla регулярно оновлює прошивку системи керування для покращення характеристик своїх електромобілів. Не виняток і молодша Model 3. Наприкінці минулого тижня власники «трійки» (версій Long Range) почали отримувати оновлення під номером 2019.5.15. Модернізований софтвер дозволив збільшити запас ходу таких Model 3 із заднім приводом на 15 миль (близько 25 км) - тепер машини здатні здолати на одному заряді до 325 миль (523 км).

Ось що з цього приводу сказав Ілон Маск, коли презентував довгоочікувану Model 3 за 35 000 доларів:

«Є також деякі речі, які ми змогли зробити для існуючих клієнтів, і вони досить круті. Tesla є компанією-розробником як програмного забезпечення, так і апаратних засобів, завдяки яким нам вдалось збільшити запас ходу задньопривідної Long Range з 310 до 325 миль. Це стосується всіх автомобілів, відвантажених на сьогодні, і, звісно, нових. Таким чином, як існуючі, так і нові клієнти отримають збільшення відстані у 15 миль».

А минулого тижня з'явилося ще одне оновлення (2019.8.2), що підвищує віддачу електромоторів усіх модифікацій Model 3. В середньому потужність підвищилась на 5%, але точних показників компанія не розголошує. Відносно характеристик, наприклад, для повнопривідної Model 3 Performance нова прошивка принесла збільшення максимальної швидкості до 261 км/год.

Tesla Club Ukraine
Завантажуй додаток
GO TO-U для легкого пошуку
та використання
зарядних станцій

Усі бренди електромобілів під замовлення

Зарядні пристрої для
електромобілів усіх
брендів

Chargers Детальніше

Теги

Кращі концепти плани виробництва нові моделі оновлення моделей рекорди електромобілів події Виробництво і розробки Спорт майбутні моделі Це цікаво інвестиції оновлення моделей Кращі концепти плани виробництва нові моделі оновлення моделей