У Нідерландах показали електромобіль, що буде зроблений з пластикових відходів

16.01.2020 р.

Наші новини

Команда фахівців з Технічного університету Ейндховена у Нідерландах повідомила, що збирається побудувати концептуальний автомобіль Luca. Це буде спортивний компактний електрокар, головною фішкою якого стане шасі, зроблене з пластикових відходів, зібраних в океані.

Проект націлений на те, щоб показати можливість використання відходів, що завдають шкоди екології.

Фахівці хочуть використовувати якомога більше відходів при будівництві Luca. Основна частина шасі машини, як відзначають розробники, буде зроблена з композитного матеріалу, що включає, зокрема, перероблений термопластик поліетилентерефталат та перероблений поліпропілен. При цьому вказується, що передні і задні каркаси будуть виконані з переробленого алюмінію.

Згідно з планами, Luca буде електромобілем з двома моторами в колесах загальною потужністю 15 кіловат та шістьма батарейним блоками. Як очікується, в салоні машина отримає, зокрема, два сидіння та навігаційні індикатори, що проектуватимуться на лобове скло.

Команда розраховує завершити роботу над автомобілем до червня поточного року.

Tesla Club Ukraine
Завантажуй додаток
GO TO-U для легкого пошуку
та використання
зарядних станцій

Усі бренди електромобілів під замовлення

Зарядні пристрої для
електромобілів усіх
брендів

Chargers Детальніше

Теги

Кращі концепти плани виробництва нові моделі оновлення моделей рекорди електромобілів події Виробництво і розробки Спорт майбутні моделі Це цікаво інвестиції оновлення моделей Кращі концепти плани виробництва нові моделі оновлення моделей