Тягач Tesla Semi - лише за 250 доларів!

22.03.2019 р.

Наші новини

Тягач Tesla Semi ще не виїхав на дороги як повністю готова модель (поки були помічені лише тестові прототипи), а ось наші діти вже зможуть доторкнутися до цього автомобіля. Щоправда, частково. Зустрічайте масштабну модель вантажівки Тесла від виробника іграшок Diecast!

Машинка виконана в масштабі 1:24, її довжина становить трохи більше 29 см, а висота - 17 см. Матеріали - метал та пластик.  За інформацією Тесла, ця модель до найдрібніших деталей повторює "справжній" тягач Tesla Semi, оскільки вона розроблена з використанням тих самих тривимірних комп'ютерних моделей. Завдяки опублікованому нижче відеоролику, ви можете отримати уявлення про реальні розміри іграшки. Коштує така модель 250 доларів, а замовити її можна на сайті Tesla.

Нагадаємо, електричний тягач Тесла Semi обійдеться мінімум в $150 000 і зможе похвалитися розгоном до 96,6 км/год (60 миль/год) лише за 5 секунд. У найбільш просунутій конфігурації вантажівка матиме запас ходу у 966 км і зможе везти за собою причіп масою понад 36 т. Багато великих транспортних компаній вже зробили попередні замовлення на новинку.

Tesla Club Ukraine
Завантажуй додаток
GO TO-U для легкого пошуку
та використання
зарядних станцій

Усі бренди електромобілів під замовлення

Зарядні пристрої для
електромобілів усіх
брендів

Chargers Детальніше

Теги

Кращі концепти плани виробництва нові моделі оновлення моделей рекорди електромобілів події Виробництво і розробки Спорт майбутні моделі Це цікаво інвестиції оновлення моделей Кращі концепти плани виробництва нові моделі оновлення моделей