ТОП-10 країн за кількістю замовлень Tesla Cybertruck

30.03.2020 р.

Наші новини

Традиційно пікапи користуються величезною популярністю лише у Північній Америці, однак Tesla Cybertruck став тією моделлю, яка розбудила інтерес до такого класу автомобілів і в інших регіонах, зокрема - у Європі. На це вказує статистика сайту CybertruckTalk.com, що опитав більше 1800 учасників спільноти і склав список з ТОП-10 країн, де найбільше зарезервували Tesla Cybertruck.

Виглядає цей список наступним чином:

США (76,25%)

Канада (10,43%)

Австралія (3,16%)

Велика Британія (1,39%)

Норвегія (1,11%)

Німеччина (1,05%)

Швеція (0,83%)

Нідерланди (0,67%)

Франція (0,44%)

Ісландія (0,44%)

Після анонсу Cybertruck Tesla почала приймати на нього попередні замовлення з внесенням на депозит $ 100 за резервування. Як раніше заявив Ілон Маск, вже за пару днів на електричний пікап було отримано близько 150 тис. попередніх замовлень, а через тиждень їх кількість перевищила 250 тис. Після цього компанія припинила оновлювати статистику замовлень, але за підрахунками спільноти користувачів сайту Cybertruckownersclub.com, через 89 днів їх число перевищило позначку у 500 тис. Згідно з підрахунками форуму CybertruckTalk.com, приблизно 17% користувачів замовили базову модель, вартість якої стартує від $ 40 000. Інші ж 84% замовлень – це середня та топова версії.

Tesla Club Ukraine
Завантажуй додаток
GO TO-U для легкого пошуку
та використання
зарядних станцій

Усі бренди електромобілів під замовлення

Зарядні пристрої для
електромобілів усіх
брендів

Chargers Детальніше

Теги

Кращі концепти плани виробництва нові моделі оновлення моделей рекорди електромобілів події Виробництво і розробки Спорт майбутні моделі Це цікаво інвестиції оновлення моделей Кращі концепти плани виробництва нові моделі оновлення моделей