Tesla: Зламай Model 3 та забери її собі!

15.01.2019 р.

Наші новини

Чим більше автомобілі стають залежними від електроніки, тим гострішою стає проблема захисту від злому. У Мережі можна знайти чимало новин і відео про те, як той чи інший автомобіль зламали, і мова йде власне про хакерські злами.

Автомобілі Tesla багато хто порівнює з сучасними електронними гаджетами, і вони дійсно багато чим схожі. Через це питання кібербезпеки для них стає ще більш важливим.

Tesla співпрацює з «білими хакерами» з 2014 року, сплачуючи винагороди тим, хто знайде «вразливі точки» в програмному забезпеченні її електромобілів. Але тепер компанія вирішила піти далі. Tesla стане першим автовиробником, який візьме участь в хакерському заході Pwn2Own.

Як і у випадку звичайних програмних продуктів, Model 3 стане однією з цілей для учасників,разом з Microsoft Office, Google Chrome та ін. Переможець забере цей електромобіль собі. До цього максимальним винагородою за злом Тесли був гонорар в розмірі 15 000 доларів.

Tesla Club Ukraine
Завантажуй додаток
GO TO-U для легкого пошуку
та використання
зарядних станцій

Усі бренди електромобілів під замовлення

Зарядні пристрої для
електромобілів усіх
брендів

Chargers Детальніше

Теги

Кращі концепти плани виробництва нові моделі оновлення моделей рекорди електромобілів події Виробництво і розробки Спорт майбутні моделі Це цікаво інвестиції оновлення моделей Кращі концепти плани виробництва нові моделі оновлення моделей