Tesla вперше зробила домашню зарядку від розетки

16.01.2019 р.

Наші новини

Компанія Tesla уперше запропонувала покупцям домашній зарядний пристрій для електрокарів, який можна підключати до мережі через побутову розетку стандарту NEMA 14-50. Ціна пристрою не змінилася – як і раніше, вона становить 500 доларів.

До цього часу фірмові настінні зарядні пристрої могли підключатися до електромережі лише безпосередньо. Це вимагало додаткових витрат від власників на монтаж зарядки. Тепер тим автомобілістам, у яких в гаражі вже встановлена розетка NEMA 14-50, досить буде повісити пристрій Tesla на стіну і підключити кабель до мережі.

«Настінний роз'єм Tesla 14-50 - це найкраще рішення для зарядки з існуючої розеткою NEMA 14-50. Пропонуючи на 25% швидшезаряджання порівняно з мобільним роз'ємом Gen 2, настінний роз'єм 14-50 простий у використанні та зручний для установлення у вашому будинку або офісі», - відмічають в компанії.

Розетка NEMA 14-50 має дещо спільне з підключенням домашніх електроплит. Це роз'єм з чотирма контактами: дві фази, один "нуль" і одне заземлення. В теорії така розетка пропускає струм напругою в 250 вольт і силою до 50 ампер. Проте зарядний пристрій Тесла має 40 ампер, що відповідає потужності 9,6 кіловат. Іншими словами, на повну зарядку батареї Tesla об`ємом 100 кВтг в домашніх умовах потрібно буде більше 10 годин. Підходить такий чарджер до усіх моделей компанії – Model S, Model X та Model 3.

Tesla Club Ukraine
Завантажуй додаток
GO TO-U для легкого пошуку
та використання
зарядних станцій

Усі бренди електромобілів під замовлення

Зарядні пристрої для
електромобілів усіх
брендів

Chargers Детальніше

Теги

Кращі концепти плани виробництва нові моделі оновлення моделей рекорди електромобілів події Виробництво і розробки Спорт майбутні моделі Це цікаво інвестиції оновлення моделей Кращі концепти плани виробництва нові моделі оновлення моделей