Tesla відкрила вакансії на своєму заводі в Китаї

13.08.2018 р.

Наші новини

Компанія Tesla Inc. відкрила набір співробітників для роботи на своєму новому заводі у китайському Шанхаї. На даний момент на  сайті фірми опубліковано 22 вакансії: серед іншого, американський автовиробник шукає архітектора, фінансового менеджера, інженера та менеджера проектів з державних питань. Більшість посад вимагають мінімум шестирічного досвіду роботи.

Найбільший інтерес у списку вакансій викликає посада менеджера проекту з державних питань. Швидше за все, ця людина відповідатиме за взаємодію з владою, яка допомагає Теслі отримати кредити на запуск місцевого виробництва від деяких великих банків Піднебесної. Як відмічає видання Bloomberg, щонайменше чотири банки розпочали розгляд видачі кредитів, які використовуватимуться для фінансування будівництва заводу, більше того, деякі фінустанови вже підписали угоди про конфіденційність з урядом Шанхаю і компанією Маска. В цілому, переговори знаходяться на "просунутій стадії ".

Про те, що Tesla домовилася про будівництво великого заводу в Шанхаї - потужністю 500 тис. електромобілів на рік - стало відомо у липні. Виробник електромобілів підписав угоду з місцевою владою про реалізацію проекту вартістю 2 млрд доларів, при цьому на церемонії підписання особисто був присутній Ілон Маск.

Tesla Club Ukraine
Завантажуй додаток
GO TO-U для легкого пошуку
та використання
зарядних станцій

Усі бренди електромобілів під замовлення

Зарядні пристрої для
електромобілів усіх
брендів

Chargers Детальніше

Теги

Кращі концепти плани виробництва нові моделі оновлення моделей рекорди електромобілів події Виробництво і розробки Спорт майбутні моделі Це цікаво інвестиції оновлення моделей Кращі концепти плани виробництва нові моделі оновлення моделей