Tesla відкрила новий етап розвитку китайської автоіндустрії

13.07.2018 р.

Наші новини

Наступного дня після того, як Tesla оголосила про побудову в Шанхаї власного заводу, влада міста вирішила піти на поступки автовиробникам інших країн. Так, поступово найбільше місто Піднебесної активізує зусилля з відміни обмежень на іноземні інвестиції в секторі автовиробництва. Про це на прес-конференції заявив  заступник директора комісії з економіки та інформаційних технологій Шанхаю Хуан Оу.

"Відповідно до планів держави ми прискоримо відміну обмежень на іноземну власність в секторі автомобілебудування", - пообіцяв пан Оу.  При цьому він підкреслив, що уряд міста підтримав будівництво заводу Tesla, який стане найбільшим для Шанхаю проектом з іноземними інвестиціями.

Раніше цього року Китай заявив, що у 2018 році відмовиться від обмежень на володіння власністю для іноземних компаній, що виробляють повністю електричні або плагін-гібридні транспортні засоби, а також для усіх автомобільних підприємств до 2022 року.

Це оголошення означає значні зміни на найбільшому світовому автомобільному ринку, де упродовж більш ніж двох десятиліть для іноземних інвесторів існувало обмеження на володіння власністю в розмірі не більше 50 % статутного капіталу спільного підприємства з місцевою компанією.

Tesla Club Ukraine
Завантажуй додаток
GO TO-U для легкого пошуку
та використання
зарядних станцій

Усі бренди електромобілів під замовлення

Зарядні пристрої для
електромобілів усіх
брендів

Chargers Детальніше

Теги

Кращі концепти плани виробництва нові моделі оновлення моделей рекорди електромобілів події Виробництво і розробки Спорт майбутні моделі Це цікаво інвестиції оновлення моделей Кращі концепти плани виробництва нові моделі оновлення моделей