Tesla приєдналася до створення вакцини від коронавірусу

03.07.2020 р.

Наші новини

Компанія Tesla стала підрядником німецької біотехнологічної фірми CureVac. Автовиробник побудує мініфабрику для виробництва вакцини від коронавірусу на основі синтетичних молекул РНК. Про це у своєму Twitter написав Ілон Маск, підкресливши, що він готовий до партнерства і з іншими компаніями, які роблять вакцину.

У травні CureVac повідомила про успішне застосування вакцини від коронавірусу, тепер ліки мають пройти клінічні випробування. За свій прорив CureVac отримала 300 млн євро від німецького уряду.

Участь компанії Tesla у виробництві вакцини насправді може мати не тільки гуманістичний сенс. Через пандемію продаж автомобілів впав по всьому світу, і хоча Tesla постраждала найменше, вона все ж зацікавлена ​​у якнайшвидшому подоланні хвороби. Крім того, навесні цього року Tesla була змушена на деякий час закрити свої заводи у США, тому Ілон Маск, вочевидь, хоче виключити повторення такої ситуації в майбутньому.

Via: InsideEVs

Tesla Club Ukraine
Завантажуй додаток
GO TO-U для легкого пошуку
та використання
зарядних станцій

Усі бренди електромобілів під замовлення

Зарядні пристрої для
електромобілів усіх
брендів

Chargers Детальніше

Теги

Кращі концепти плани виробництва нові моделі оновлення моделей рекорди електромобілів події Виробництво і розробки Спорт майбутні моделі Це цікаво інвестиції оновлення моделей Кращі концепти плани виробництва нові моделі оновлення моделей