Tesla оголосила ціни повнопривідних Model 3

21.05.2018 р.

Наші новини

Глава Tesla Ілон Маск розповів у Twitter про характеристики і ціни повнопривідних Model 3. Так, доплата за другий (передній) електромотор складе 5 тис. доларів. Враховуючи, що ця опція пропонуватиметься тільки для існуючої специфікації з батареєю на 75 кіловат-годин і пакетом преміальної обробки інтер'єру, повна ціна складе 54 тис. доларів.

Такий електромобіль розганятиметься до 60 миль на годину (96 км/год) за 4,5 секунди - на 0,6 сек швидше за задньопривідну Model 3 з аналогічною батареєю. Максимальна швидкість і запас ходу на одному заряді у цих двох версій аналогічні - 225 км/год і 496 км відповідно.

На чолі діапазону розмістилася спортивна Performance-версія за 78 тис. доларів. У цю суму входять усі опції, окрім автопілота, за який доведеться доплатити ще 5 тис. Топовий електрокар розганяється до 96 км/год за 3,5 с і може розвинути максималку у 250 км/год. Запас ходу - ті ж 496 км. Від молодших версій його відрізняють 20-дюймові диски, карбоновий спойлер на багажнику і особлива обробка салону.

Ілон Маск відмітив, що в повнопривідних модифікаціях один електромотор налаштований на забезпечення максимальної потужності, а другий - на дальність пробігу. За його словами, Model 3 Performance поб'є на треку будь-якого однокласника. Зокрема, це електромобіль на 15% швидше BMW M3 і має кращу керованість. Тим, хто замовить Model 3 AWD зараз, доведеться чекати постачання від шести до дев'яти місяців, оскільки Tesla ще не вийшла на запланований обсяг виробництва цієї моделі.

Tesla Club Ukraine
Завантажуй додаток
GO TO-U для легкого пошуку
та використання
зарядних станцій

Усі бренди електромобілів під замовлення

Зарядні пристрої для
електромобілів усіх
брендів

Chargers Детальніше

Теги

Кращі концепти плани виробництва нові моделі оновлення моделей рекорди електромобілів події Виробництво і розробки Спорт майбутні моделі Це цікаво інвестиції оновлення моделей Кращі концепти плани виробництва нові моделі оновлення моделей