Tesla обігнала BMW, GM і Mercedes та увійшла в ТОП-3 найдорожчих автовиробників

14.11.2019 р.

Наші новини

Позавчора, 12 листопада, Ілон Маск зробив сенсаційну заяву – компанія Tesla збирається побудувати завод Gigafactory у Німеччині, біля Берліна. На тлі цієї новини акції Tesla зросли, причому настільки, що компанія відразу ж увійшла до ТОП-3 найдорожчих автовиробників у світі.

Позаду залишились такі великі компанії як Audi, BMW, General Motors та навіть Daimler (материнську компанію Mercedes-Benz). Попереду Tesla опинилися лише автогіганти Volkswagen (друге місце) та Toyota (перше).

Однак загалом варто зазначити, що акції Tesla йдуть вгору не тільки через анонс відкриття німецького заводу. Компанія дуже активно працює останнім часом. На китайському заводі, який побудували за рекордний термін, вже почалося виробництва Model 3, причому за деякими відгуками за якістю цей автомобіль кращий від американської версії. У цьому місяці Tesla офіційно представить пікап, підготовка до виробництва кросовера Model Y йде швидкими темпами, ну а до кінця наступного року стартує виробництво електричної вантажівки. Тож якщо всі ці моделі будуть позитивно сприйняті ринком, то протягом року-двох Tesla цілком здатна відтіснити Volswagen та суттєво наблизитись до Toyota.

Tesla Club Ukraine
Завантажуй додаток
GO TO-U для легкого пошуку
та використання
зарядних станцій

Усі бренди електромобілів під замовлення

Зарядні пристрої для
електромобілів усіх
брендів

Chargers Детальніше

Теги

Кращі концепти плани виробництва нові моделі оновлення моделей рекорди електромобілів події Виробництво і розробки Спорт майбутні моделі Це цікаво інвестиції оновлення моделей Кращі концепти плани виробництва нові моделі оновлення моделей