Tesla Model X перетворили на повноцінну карету швидкої допомоги

17.01.2019 р.

Наші новини

Данський гігант служби екстреної допомоги Falck вирішив випробувати електромобіль Tesla Model X в ролі машини швидкої допомоги. Незважаючи на те, що подібну ідею вже раніше реалізувала інша європейська компанія (нідерландська), Falck стверджує, що її електрокар є першим у своєму роді:на відміну від рішення «конкурента», він є повноцінним автомобілем швидкої допомоги, який зможе перевозити пацієнтів.

Особливих подробиць немає, але компанія говорить про те, що створила для цієї машини автономну систему живлення, яка не залежить від АКБ кросовера. Вона відповідає за роботу світлових та звукових спецсигналів, радіо,а також медичного обладнання. Крім того, окреме живлення отримує й система обігріву салону. Як підкреслив генеральний директор Flack Якооб Ріїс, навіть в морозний день їх компанія гарантує теплий салон для пацієнта. «Це дуже важливий елемент майбутньої швидкої допомоги з електроприводом», - підкреслив він.

Це авто незабаром почне службу у Данії. Щоправда, поки лише в тестовому режимі.

Tesla Club Ukraine
Завантажуй додаток
GO TO-U для легкого пошуку
та використання
зарядних станцій

Усі бренди електромобілів під замовлення

Зарядні пристрої для
електромобілів усіх
брендів

Chargers Детальніше

Теги

Кращі концепти плани виробництва нові моделі оновлення моделей рекорди електромобілів події Виробництво і розробки Спорт майбутні моделі Це цікаво інвестиції оновлення моделей Кращі концепти плани виробництва нові моделі оновлення моделей