Tesla Model X перетворили на броньовик

14.12.2018 р.

Наші новини

Мексиканська компанія CenturSecurity представила куленепробивну версію Tesla Model X. При цьому зовні і не скажеш, що це захищений автомобіль!

Електрокар оснастили сталевими та легкими балістичними матеріалами Neoflex, при цьому вікна замінили на спеціальне броньоване скло. Рівень броні розрахований на кілька різних калібрів кулі: .380 (за нашою класифікацією - 9х17 мм), 9 мм, .22 мм (5,7 мм) і .44 Magnum (10,9х33 мм). Іншими словами, автомобіль здатний захистити водія і пасажирів від вогню з пістолетів високої потужності, а також гвинтівок.

Після доопрацювання кросовер став важчим на 250 кг, що трохи знизило ефективність силової установки - приблизно на 3-5 відсотків.

Тюнінг Tesla Model X в бронемобіль займає приблизно 12 тижнів і обходиться замовникові у 45 тис. доларів. Зрозуміло, у вартість не входить ціна самого електричного кросовера.

Tesla Club Ukraine
Завантажуй додаток
GO TO-U для легкого пошуку
та використання
зарядних станцій

Усі бренди електромобілів під замовлення

Зарядні пристрої для
електромобілів усіх
брендів

Chargers Детальніше

Теги

Кращі концепти плани виробництва нові моделі оновлення моделей рекорди електромобілів події Виробництво і розробки Спорт майбутні моделі Це цікаво інвестиції оновлення моделей Кращі концепти плани виробництва нові моделі оновлення моделей