Tesla Model S навчили звуку двигуна V8

19.03.2019 р.

Наші новини

Компанія Harman, відома як виробник автомобільних аудіосистем під марками Harman Kardon, JBL, Infinity, Lexikon та ін., запросила журналістів для демонстрації нової апаратури для електрокарів. Як пише Cnet.com, вона підготувала ліфт бек Tesla Model S, що може звучати, як бензиновий автомобіль з двигуном V8 або видавати інші незвичайні звуки.

Система Harman підключена до стандартної акустики Tesla і, судячи з усього, до педалі акселератора. Крім того, в електрокарі встановили ще й зовнішні динаміки, так що його чутно і на вулиці.

В режимі V8 електрокар натурально імітує бензиновий мотор, проте є одне «але». Оскільки у Model S немає коробки передач, звук «мотора» не змінюється при перемиканні і це нагадує «V8 з варіатором».

Нарешті, аудіосистема також має «футуристичний» режим. В цьому випадку машина при прискоренні видає звуки, які можна порівняти зі спецефектами з фантастичних фільмів - так, на думку кіношників, повинні звучати космічні кораблі майбутнього.

Tesla Club Ukraine
Завантажуй додаток
GO TO-U для легкого пошуку
та використання
зарядних станцій

Усі бренди електромобілів під замовлення

Зарядні пристрої для
електромобілів усіх
брендів

Chargers Детальніше

Теги

Кращі концепти плани виробництва нові моделі оновлення моделей рекорди електромобілів події Виробництво і розробки Спорт майбутні моделі Це цікаво інвестиції оновлення моделей Кращі концепти плани виробництва нові моделі оновлення моделей