Tesla Model 3 виходить на ринок Європи. У США продажі моделі становлять вже більше 100 000

06.12.2018 р.

Наші новини

Tesla оголосила про початок прийому замовлень на седан Model 3 на окремих європейських ринках – зокрема в Іспанії, Швеції, Нідерландах та Франції. Першим покупцям в цих країнах Tesla обіцяє доставити електрокар в лютому 2019 року.

Європейцям поки що запропоновано дві повнопривідні модифікації "трійки" - LongRange і Performance, хоча за океаном не так давно у продаж надійшла середня версія MidRange. Відмічається, що пробіг Model 3 в європейській специфікації по новому випробувальному циклу WLTP на одній зарядці може досягати 540 км - йдеться про версію LongRange з тяговою батареєю на 75 кВтг. У модифікації Performance, віддача двох електромоторів у якої складає 444 к.с., є динамічні характеристики: 3,7 с  розгону до 100 км/год та 250 км/год "максималки".

У базове оснащення європейських Model 3 входять: мультимедіа з горизонтально встановленим 15,4-дюймовим тачскріном, передні сидіння з підігрівом та 12 електрорегулюваннями, аудіосистема з 14 динаміками та система автогальмування. Версія Performance відрізняється особливою обробкою інтер'єру, а також наявністю карбоновогоспойлера на кришці багажника та 20-дюймових колісних дисків.

Ціна Tesla Model 3 в Старому Світі - від 58 тис. євро, варіант Performance обійдеться в 70 тис. євро. У США седан Tesla продається вже більше року і встиг розійтися тиражем в 114 472 одиниці (за даними InsideEVs). За підсумками року, модель вже закріпила за собою звання найпопулярнішого електромобіля на американському ринку - попередній рекорд належав Nissan Leaf, який в 2014 році знайшов 30 200 покупців.

Tesla Club Ukraine
Завантажуй додаток
GO TO-U для легкого пошуку
та використання
зарядних станцій

Усі бренди електромобілів під замовлення

Зарядні пристрої для
електромобілів усіх
брендів

Chargers Детальніше

Теги

Кращі концепти плани виробництва нові моделі оновлення моделей рекорди електромобілів події Виробництво і розробки Спорт майбутні моделі Це цікаво інвестиції оновлення моделей Кращі концепти плани виробництва нові моделі оновлення моделей