Tesla Model 3 потрапила в ТОП найбезпечніших автомобілів

19.09.2019 р.

Наші новини

Інститут страхування безпеки на дорогах США (IIHS) опублікував свіжі результати краш-тестів. Згідно з ними, Tesla Model 3 вперше отримала найвищий бал за всіма показниками випробувань і стала другим електромобілем в історії (після Audi e-tron), що потрапив до числа лідерів рейтингу Top Safety Pick +.

Найдоступнішій Tesla вдалося на відмінно справитись з усіма видами краш-тестів - в тому числі, при фронтальному зіткненні на швидкості 64 км/год з 25-відсотковим «перекриттям». В цій ситуації отвір передніх дверей заглибився на 20 см. Експерти IIHS назвали це хорошим результатом, який відповідає помірному ризику травмування нижньої частини ніг водія. Разом з тим, встановлені в манекені сенсори не зафіксували ризику інших травм: ремінь та подушки безпеки надійно фіксують тіло і запобігають контакту з елементами салону.

Також Tesla змогла запобігти фронтальному зіткненню при випробуванні систем екстреного гальмування. Автомобіль сам загальмував при появі перешкоди на швидкості 20 та 40 км/год.

Раніше Tesla Model 3 була протестована на рівень безпеки Національною адміністрацією безпеки дорожнього руху США (NHTSA). Результат цього краш-тесту також відмінний– п`ять зірочок з п`яти.

Tesla Club Ukraine
Завантажуй додаток
GO TO-U для легкого пошуку
та використання
зарядних станцій

Усі бренди електромобілів під замовлення

Зарядні пристрої для
електромобілів усіх
брендів

Chargers Детальніше

Теги

Кращі концепти плани виробництва нові моделі оновлення моделей рекорди електромобілів події Виробництво і розробки Спорт майбутні моделі Це цікаво інвестиції оновлення моделей Кращі концепти плани виробництва нові моделі оновлення моделей