Tesla Model 3 отримала найвищу оцінку безпеки

24.09.2018 р.

Наші новини

Національна адміністрація з безпеки дорожнього руху США (NHTSA) опублікувала результати випробувань Tesla Model 3. Електричний седан відмінно проявив себе у фронтальному та бічному краш-тестах, випробовуванні на перекидання, і заробив максимальну оцінку в п'ять зірок.

Фахівці тестували і задньопривідну, і повнопривідну версії електромобіля. В обох випадках захист людей на першому і другому рядах отримавмаксимальну оцінку. Важливо, що п'ять зірок було виставлено не лише за сукупністю усіх випробувань, але і в кожній підкатегорії - таке трапляється нечасто. Додамо, що старші Tesla Model S і Model X свого часу також удостоїлися "п'ятірки" від NHTSA.

Раніше цього року інший американський контролюючий орган, Страховий інститут дорожньої безпеки (IIHS), також протестував Model 3. За запобігання фронтальним зіткненням седан отримав найвищу оцінку "чудово" (superior), а його головна оптика була названа "прийнятною" (acceptable). Останнє дозволяє електрокару претендувати на максимальний рейтинг безпеки за версією IIHS - TopSafetyPick+, на яке не заслужила навіть дорожча Model S.

Відео іспитів можна переглянути тут.

Tesla Club Ukraine
Завантажуй додаток
GO TO-U для легкого пошуку
та використання
зарядних станцій

Усі бренди електромобілів під замовлення

Зарядні пристрої для
електромобілів усіх
брендів

Chargers Детальніше

Теги

Кращі концепти плани виробництва нові моделі оновлення моделей рекорди електромобілів події Виробництво і розробки Спорт майбутні моделі Це цікаво інвестиції оновлення моделей Кращі концепти плани виробництва нові моделі оновлення моделей