Tesla додасть в електромобілі "режим собаки" для комфорту тварин

22.10.2018 р.

Наші новини

Глава компанії Tesla Ілон Маск заявив, що тепер їх автомобілі будуть комфортні не лише для керманичів, але й для їх улюбленців. СЕО компанії пообіцяв внести зміни до програмного забезпечення з функцією захисту від перегріву тварин у салоні авто. Така ідея виникла після повідомлення одного з власників Tesla, який переживав, що не може їздити у тривалі подорожі зі своїм собакою через те, що тому може стати погано відзадухи. Як заявив Ілон, нова функція, яку вже почали тестувати на Model 3, називатиметься  "режим собаки".

У компанії відмітили, що це допоможе уникнути ситуацій, коли собака, закритий в автомобілі на стоянці, помітно страждає від сильної спеки в машині. В деяких випадках це закінчувалося тим, що перехожі, розуміючи, що тварина знаходиться в некомфортних умовах, розбивали скло автомобіля та викликали поліцію.

Проте тепер в електрокарах Tesla, які залишені на стоянці з тваринами усередині, постійно працюватиме кондиціонер. Крім того, в салоні гратиме музика, а на екрані мультимедіа буде відображатися температура «на борту» і надпис "зі мною все гаразд, мій господар скоро повернеться".

"Вперше у галузі безпеки ми вводимо захист від перегріву кабіни, орієнтований на безпеку дітей та домашніх тварин. Ця особливість дозволить підтримувати комфортну температуру усередині салону годинами, навіть коли авто не заведене. При цьому функція буде доступна завдяки унікальним, великим за об’ємом батареям", - відмітили в Tesla.

Надалі інженери хочуть трохи допрацювати систему, щоб комфортні умови для тварин дотримувалися і під час руху автомобіля.

Tesla Club Ukraine
Завантажуй додаток
GO TO-U для легкого пошуку
та використання
зарядних станцій

Усі бренди електромобілів під замовлення

Зарядні пристрої для
електромобілів усіх
брендів

Chargers Детальніше

Теги

Кращі концепти плани виробництва нові моделі оновлення моделей рекорди електромобілів події Виробництво і розробки Спорт майбутні моделі Це цікаво інвестиції оновлення моделей Кращі концепти плани виробництва нові моделі оновлення моделей