Так ось чим надихався Ілон Маск при створенні Tesla Cybertruck

04.12.2019 р.

Наші новини

Пікап Cybertruck від Tesla, який було представлено минулого місяця, викликав бурю емоцій. Незвичний дизайн автомобіля спричинив багато суперечок і став невичерпним джерелом тем для жартів, мемів та іншого креативу.

Не соромиться пожартувати про новий електрокар і сам Маск. Нещодавно він навіть представив у соціальній мережі твітер «кіберсову», яка стала символом моделі. Тепер стало відомо, чим надихалися розробники при створенні специфічного дизайну.

Незважаючи на унікальність рішень, деякі завзяті геймери відзначили «шокуючу» схожість з транспортними засобами з певних комп`ютерних ігор.

І, як виявилося, це не помилка. У своїй соцмережі Ілон Маск повідомив, що натхнення для Cybertruck черпалося з «ігор на зразок Halo». Маск навіть назвав Cybertruck «Вепром в реальному житті». Тут йде відсилання до знаменитого армійського джипа з всесвіту Halo під назвою Warthog або в україномовній локалізації - «Вепр».

Tesla Club Ukraine
Завантажуй додаток
GO TO-U для легкого пошуку
та використання
зарядних станцій

Усі бренди електромобілів під замовлення

Зарядні пристрої для
електромобілів усіх
брендів

Chargers Детальніше

Теги

Кращі концепти плани виробництва нові моделі оновлення моделей рекорди електромобілів події Виробництво і розробки Спорт майбутні моделі Це цікаво інвестиції оновлення моделей Кращі концепти плани виробництва нові моделі оновлення моделей