Просунутий автопілот Tesla тепер однаково доступний для усіх замовників

22.05.2019 р.

Наші новини

Функція Full Self-Driving в електромобілях Tesla, яка є більш просунутою версією звичайного автопілота, зазнала цінових змін. Так, якщо раніше вона коштувала $5 000 під час оформлення замовлення та $7 000 при розблокуванні після купівлі авто, то тепер - 6000 доларів як до, так і після замовлення.

Разом з тим, в компанії попередили, що у міру отримання нових функцій/можливостейця опція надалі зростатиме в ціні. Цю інформацію також підтвердив Ілон Маск у своєму Twitter.

"Зверніть увагу, що вартість опції Tesla Full Self-Driving істотно зросте з часом", - заявив глава Тесли.

Відмітимо, що функціональність Autopilot дозволяє автомобілю самостійно набирати швидкість і гальмувати залежно від дорожньої обстановки, перешкод та інших учасників руху. Що ж до розширеного набору Full Self-Driving, він також включає можливості самостійної парковки та виїзду до власника за викликом (функції Autopark і Summon), функціональність Navigate on Autopilot ("Навігатор по автопілоту"), яка відповідає за підбір найбільш оптимального маршруту до місця призначення при активній функції Autopilot, а також технологію Autosteer Stop Light Warning, яка попереджає водія про те, що автомобіль, який їде попереду, увімкнув стоп-сигнали.

Tesla Club Ukraine
Завантажуй додаток
GO TO-U для легкого пошуку
та використання
зарядних станцій

Усі бренди електромобілів під замовлення

Зарядні пристрої для
електромобілів усіх
брендів

Chargers Детальніше

Теги

Кращі концепти плани виробництва нові моделі оновлення моделей рекорди електромобілів події Виробництво і розробки Спорт майбутні моделі Це цікаво інвестиції оновлення моделей Кращі концепти плани виробництва нові моделі оновлення моделей