Пікап Tesla буде схожий на бронетранспортер з майбутнього

15.10.2019 р.

Наші новини

Найближчими місяцями компанія Tesla має представити свій перший пікап. Але досі про це авто нічого невідомо: ми навіть приблизно не знаємо, як воно виглядатиме.  У Мережі можна знайти безліч зображень з можливим дизайном новинки від незалежних «митців», але на їх хоча б приблизну достовірність не варто розраховувати. Таку «підказку» дав сам Ілон Маск у своєму твітері.

За словами Маска, машина буде більше схожа на бронетранспортер з майбутнього. У неї навіть є умовна назва, яке відповідатиме такому дизайну – Cybertruck.

Відразу після нового повідомлення Маска користувачі Twitter кинулися публікувати фотографії та зображення різних бойових машин, з якими пікап Tesla навряд чи матиме щось спільне. У будь-якому випадку, інтерес до електричного пікапа росте з кожною новою заявою Маска.

Tesla Club Ukraine
Завантажуй додаток
GO TO-U для легкого пошуку
та використання
зарядних станцій

Усі бренди електромобілів під замовлення

Зарядні пристрої для
електромобілів усіх
брендів

Chargers Детальніше

Теги

Кращі концепти плани виробництва нові моделі оновлення моделей рекорди електромобілів події Виробництво і розробки Спорт майбутні моделі Це цікаво інвестиції оновлення моделей Кращі концепти плани виробництва нові моделі оновлення моделей