Перше зображення пікапа Tesla: в стилі кіберпанк

19.03.2019 р.

Наші новини

Перед презентацією Tesla Model Y Ілон Маск пообіцяв показати разом з кросовером ще один сюрприз. Пам'ятаючи про несподіваний дебют нового Родстера, що відбувся одночасно з прем'єрою тягача Semi, фанати були дуже заінтриговані, і залишилися здивовані, оскільки так нічого і не побачили. Одна з користувачок Twitter припустила навіть, що під "ще однією річчю" Маск мав на увазі свої кросовки Nike з логотипом Tesla, в яких вийшов на сцену на показі Model Y.

Тепер Маск розкрив секрет: під час шоу на екрані продемонстрували перший тизер довгожданого пікапа. Виклавши картинку у Твіттері, він охарактеризував майбутній електрокар як "кіберпанковий". Дійсно, дизайн виглядає незвично, і, чесно кажучи, не зрозуміло, який фрагмент авто зображено на фото. Вантажний відсік?

Відомо, що Tesla Truck буде повністю розсекречений до кінця поточного року. Минулого літа Маск повідомив, що пікап вже в базовій комплектації буде повнопривідним - тобто отримає два електромотори, які забезпечать йому шалений крутний момент. Крім того, його оснастять "чимось на кшталт пневмопідвіски". За останніми даними, його запас ходу сягатиме 400-500 миль, тобто 643-804 км,  салон буде розрахований на 6 осіб.

Tesla Club Ukraine
Завантажуй додаток
GO TO-U для легкого пошуку
та використання
зарядних станцій

Усі бренди електромобілів під замовлення

Зарядні пристрої для
електромобілів усіх
брендів

Chargers Детальніше

Теги

Кращі концепти плани виробництва нові моделі оновлення моделей рекорди електромобілів події Виробництво і розробки Спорт майбутні моделі Це цікаво інвестиції оновлення моделей Кращі концепти плани виробництва нові моделі оновлення моделей