Передсерійний Tesla Cybertruck помітили на тестах. У нього з'явився гігантський двірник

13.12.2021 р.

Наші новини

На YouTube з'явився відеозапис з дрону, на якому видно передсерійний Tesla Cybertruck з деякими суттєвими відмінностями від концепту 2019 - наприклад, у електромобіля з'явилася гігантська щітка склоочисника. Ролик зняли на тестовому треку при заводі Tesla у Каліфорнії, США. Машина була в об`єктиві коптера-шпигуна цілих 13 хвилин - поки випробувачі нарешті не сховали автомобіль під білий чохол.

Розмір двірника, зрозуміло, пов'язаний із великою площею лобового скла, проте він все одно виглядає надто масивним. Ба більше, його зона спокою - вздовж лівої стійки, тобто склоочисник постійно знаходиться в полі зору водія і, напевно, дещо заважає оглядовості. Голова Tesla Ілон Маск прокоментував відеозапис у Twitter і повідомив, що це питання турбує його найбільше. За словами Маска, ідеальним рішенням була б така конструкція, при якій щітка забиралася вниз, в зону переднього багажника, проте це складно реалізувати.

Іншою помітною відмінністю передсерійного електропікапа стали звичайні дзеркала замість камер. Це СЕО Tesla теж прокоментував, зазначивши, що у США виробники зобов'язані встановлювати традиційні дзеркала, але ніхто не заважає власникам доопрацьовувати свої машини після покупки (ймовірно, таким чином він натякнув, що камери можна буде придбати окремо та встановити вже після придбання самого пікапа).

Ще одна особливість передсерійного зразка – інші фари. Якщо концепт мав єдину смугу оптики на всю ширину передньої частини, то на готовому до виробництва пікапові з'явився роздільні фари, розташовані значно нижче. Це, найімовірніше, теж продиктовано вимогами законодавства.

Загалом же автомобіль виглядає інтригуюче – футуристично та навіть досить привабливо. Свій характерний кутастий кузов з нержавіючої сталі він повністю зберіг.

Tesla Club Ukraine
Завантажуй додаток
GO TO-U для легкого пошуку
та використання
зарядних станцій

Усі бренди електромобілів під замовлення

Зарядні пристрої для
електромобілів усіх
брендів

Chargers Детальніше

Теги

Кращі концепти плани виробництва нові моделі оновлення моделей рекорди електромобілів події Виробництво і розробки Спорт майбутні моделі Це цікаво інвестиції оновлення моделей Кращі концепти плани виробництва нові моделі оновлення моделей