Новий Tesla Roadster отримає реактивний двигун вже у 2020-му. Серйозно

22.07.2019 р.

Наші новини

Глава компанії Tesla Ілон Маск розповів про цікаві плани щодо розвитку моделі Roadster нового покоління. Як очікується, до кінця 2020 року буде зроблена версія оновленого електричного суперкара з пакетом «від SpaceX» - на неї встановлять реактивні прискорювачі, що працюють від стисненого повітря!

У 2018 році Ілон Маск розповідав в своєму Twitter-акаунті про можливе встановлення на автомобіль десятка прискорювачів. Вони повинні будуть підвищити маневреність, знизити гальмівний шлях, покращити динамічні характеристики та навіть навчити підстрибувати. Судячи з усього, те, що здавалося жартом і польотом фантазії Маска, може стати реальністю.

Стиснене повітря для прискорювачів буде зберігатися в композитних баках, розміщених під задньою частиною салону. Через це другого ряду сидінь в машині не буде. Ймовірно, сопла розташуються по периметру автомобіля і під номерними знаками. Крім «космічних» опцій в одній з комплектацій, наступне покоління Tesla Roadster буде оснащено трьома електродвигунами, які дозволять здійснювати розгін до 100 км/год менше, ніж за дві секунди. При цьому, максимальний запас ходу має становити не менше 1000 км.

Перший концепт моделі 2020 року несподівано з'явився на публіці під час презентації електричного сідлового тягача Tesla Semi. Новий Roadster буде продаватися за 200 тисяч доларів, а попередньо, в рамках реферальної програми, можна виграти можливість замовити його за 50 тисяч.

Tesla Club Ukraine
Завантажуй додаток
GO TO-U для легкого пошуку
та використання
зарядних станцій

Усі бренди електромобілів під замовлення

Зарядні пристрої для
електромобілів усіх
брендів

Chargers Детальніше

Теги

Кращі концепти плани виробництва нові моделі оновлення моделей рекорди електромобілів події Виробництво і розробки Спорт майбутні моделі Це цікаво інвестиції оновлення моделей Кращі концепти плани виробництва нові моделі оновлення моделей