Model B? Ілон Маск натякнув на назву майбутнього пікапа

09.08.2019 р.

Наші новини

Як багатьом відомо, Ілон Маск активно веде свій Twitter-акаунт, і нерідко саме там вперше з'являється інформація про новинки Tesla та їх зображення. І ось нещодавно глава Tesla опублікував кілька твітів, в яких обігравалася літера B і її вимова англійською, співзвучна словам "бджола" (bee) та "бути" (be). У цих жартівливих повідомленнях фанати марки побачили натяк на назву пікапа Tesla.

Нагадаємо, що Маск неодноразово заявляв, що пікап - його улюблений проект. Логічно було б назвати його "Model T", адже вантажівка по-англійськи буде "truck". Але цього робити не можна, оскільки право на торговельну назву "Model T" належить компанії Ford. Після твітів Маска з'явилося припущення, що пікап Tesla назвуть "Model B".

У такому випадку, якщо скласти назви всіх моделей Tesla в ряд, то вийде BS3XY, що можна розшифрувати як "be sexy" ("будь сексуальним"). Однак є ще й Tesla Roadster, тому, додавши в абревіатуру букву R, отримаємо фразу "be sexier" (похідна від B-S-3-X-Y-R) - "будь ще сексуальнішим".

Так чи ні, ми довідаємось трохи пізніше. Наприкінці липня 2019 року голова Tesla повідомив, що прем'єра пікапа відбудеться через два-три місяці. Очікується, що новинка зможе проїхати на одному заряді більше 800 км, а її початкова ціна складе $50 000.

Tesla Club Ukraine
Завантажуй додаток
GO TO-U для легкого пошуку
та використання
зарядних станцій

Усі бренди електромобілів під замовлення

Зарядні пристрої для
електромобілів усіх
брендів

Chargers Детальніше

Теги

Кращі концепти плани виробництва нові моделі оновлення моделей рекорди електромобілів події Виробництво і розробки Спорт майбутні моделі Це цікаво інвестиції оновлення моделей Кращі концепти плани виробництва нові моделі оновлення моделей