Мобільний додаток GO TO-U: як заряджати електромобіль з максимальним комфортом

17.02.2022 р.

Наші новини

Якщо ви не так давно придбали електромобіль або збираєтеся зробити це найближчим часом, та водночас ще нічого не чули про додаток GO TO-U, то саме час це виправити! GO TO-U – це розумний помічник, який не просто полегшить вам процес експлуатації автомобіля, але й зробить його користування зручним та навіть захопливим.

Що може GO TO-U та в чому його унікальність?


Локація Unit City, Київ

Головна мета програми – створення максимального комфорту та заощадження часу для власника при заряджанні його електромобіля. GO TO-U дозволяє швидко та зручно знаходити зарядні станції для електромобілів (за допомогою карти чи пошукового вікна в додатку) і резервувати їх на потрібний час у декілька кліків. Причому зарезервувати можна як найближчу зарядку, так і ту, що знаходиться, скажімо, на відстані у 100 або навіть 500 чи 1000 км від користувача.

Але не зарядками єдиними! На карті додатку GO TO-U є ресторани, кафе, кінотеатри та навіть торговельні центри, стоянки яких оснащені чарджерами. Таким чином, паралельно з резервацією зарядки власник електромобіля може забронювати готельний номер або столик в кафе.

Ще один важливий момент – додаток GO TO-U працює в режимі 24/7 та постійно оновлюється. Тому, якщо раптом якась зарядка виявиться несправною, власник автомобіля буде проінформований і, відповідно, зможе завчасно обрати альтернативну «точку».

Які країни охоплює GO TO-U?

Додаток GO TO-U налічує кілька сотень точок заряджання по всій Україні – на Заході, Сході, Півночі, Півдні (досить відкрити карту додатку та переконатися в цьому). Однак якщо ви вирушите своїм авто за кордон, то також навряд чи залишитеся без підтримки нашої програми. Річ у тім, що GO TO-U представлений у 47 країнах, серед них: Бельгія,  Велика Британія, Німеччина, Франція, Фінляндія, Чехія, Іспанія, Швейцарія, Польща, Латвія, Таїланд та багато інших. Тільки уявіть – станом на початок 2021 року до GO TO-U підключено понад 300 000 зарядок на 17 000 локаціях від найкращих операторів мереж Європи, Північної Америки та Азії!

Які зарядки підключені до GO TO-U?

Більшість чарджерів в GO TO-U – це зарядки змінного струму потужністю до 22 кВт (AC), які повністю заряджають електромобіль в середньому за 3-4 години (залежить від моделі авто та об’єму батареї). А найприємніше те, що велика кількість цих зарядок абсолютно безкоштовна для користування (або доступні безкоштовні взагалі, або – для клієнтів закладу).

Також в додатку GO TO-U представлені й більш потужні зарядки, на 50 кВт (DC). За підключення до них вже доведеться заплатити, однак потрібно розуміти, що йдеться про швидкісні чарджери, які дозволяють скоротити час заряджання більш ніж у 2 рази.

Локація King Cross Leopolis, Львів

Ба більше, нещодавно платформа GO TO-U почала встановлювати супершвидкісні зарядки потужністю 120 кВт! Як ви можете зрозуміти, завдяки таким чарджерам електромобіль може суттєво зарядитися за той час, поки Ви насолоджуєтеся філіжанкою кави!

Якщо ж говорити, наприклад, про Європу, там є можливість зарезервувати й більш потужні зарядки: наприклад, 300-кіловатні від європейських мереж таких як: IONITY, MOVE, Osprey, Greenway Slovakia, ін. Водночас зарядки можна відфільтрувати за типом коннектора (Type 1, Type 2, Tesla Supercharger, CCS Combo Type 1 або Type 2, CHAdeMO), а також потужністю зарядки (2-7 кВт, 11-22 кВт, 50+ кВт, 120+ кВт).

Що ще є цікавенького в додатку?

У GO TO-U широко представлені бонуси, програма лояльності та подарунки, а також магазин з найкращими пропозиціями товарів для власників ЕV.

На яких платформах працює GO TO-U?


Локація Victoria Gardens, Львів

Додатку GO TO-U все одно, який у вас смартфон – він підтримує ґаджети, які працюють як на ОС Android, так і iOS. Відповідно, у випадку з Андроїд-смартфонами додаток можна завантажити в Play Market, а Apple – в App Store. Тож сміливо завантажуйте та пробуйте – впевнені, вам сподобається!

Tesla Club Ukraine
Завантажуй додаток
GO TO-U для легкого пошуку
та використання
зарядних станцій

Усі бренди електромобілів під замовлення

Зарядні пристрої для
електромобілів усіх
брендів

Chargers Детальніше

Теги

Кращі концепти плани виробництва нові моделі оновлення моделей рекорди електромобілів події Виробництво і розробки Спорт майбутні моделі Це цікаво інвестиції оновлення моделей Кращі концепти плани виробництва нові моделі оновлення моделей