Ілон Маск виконав обіцянку: глава Тесла передав лікарням 1200 апаратів ШВЛ

24.03.2020 р.

Наші новини

Глава Tesla Ілон Маск передав до лікарень Каліфорнії понад 1000 апаратів для штучної вентиляції легень (ШВЛ), щоб допомогти пацієнтам, у яких діагностовано коронавірус Covid-2019. Про це повідомило видання Business Insider з посиланням на губернатора штату Гевіна Ньюсома.

Маск відповів на прохання Ньюсома, який звернувся до підприємця на минулому тижні. Користувачі Twitter також просили підприємця допомогти, оскільки медичні організації відчувають дефіцит апаратів та інших медичних засобів.

Маск пояснив, що апарати ШВЛ були зроблені не на заводі Tesla, як припускали деякі ЗМІ, а придбані в Китаї.

«У Китаї була надлишкова пропозицію, тому в п'ятницю ввечері ми купили 1255 апаратів ШВЛ виробництва ResMed, Philips і Medtronic, затверджених Управлінням з контролю якості харчових продуктів і лікарських препаратів, і доставили їх до Лос-Анджелеса. Якщо ви хочете встановити безкоштовний апарат, будь ласка, звертайтеся!», - написав підприємець в своєму блозі у Twitter.

Маск подякував за оперативність команді Tesla China, митному управлінню Китаю та митниці головного аеропорту Лос-Анджелеса.

Tesla Club Ukraine
Завантажуй додаток
GO TO-U для легкого пошуку
та використання
зарядних станцій

Усі бренди електромобілів під замовлення

Зарядні пристрої для
електромобілів усіх
брендів

Chargers Детальніше

Теги

Кращі концепти плани виробництва нові моделі оновлення моделей рекорди електромобілів події Виробництво і розробки Спорт майбутні моделі Це цікаво інвестиції оновлення моделей Кращі концепти плани виробництва нові моделі оновлення моделей