Електрокари Tesla отримали контроль сліпих зон та розумні дзеркала

12.02.2019 р.

Наші новини

Компанія Tesla випустила оновлення програмного забезпечення для своїх електромобілів з декількома новими функціями. Серед них - система контролю "сліпих" зон та автоматичне складання дзеркал.

У компанії так описали нову систему контролю "сліпих" зон :

"Тепер ви можете активувати звуковий сигнал, який попереджатиме вас про можливе зіткнення з транспортним засобом або перешкодою на вашій смузі при перестроюванні в інший ряд. Щоб активувати звуковий сигнал, якій попередить про появу сліпих зон, натисніть "Керування"> "Автопілот"> "Попереджувальний сигнал про сліпу зону".

А ось що кажуть стосовно дзеркал, що складаються автоматично:  

«Тепер ваш автомобіль може автоматично складати і розкладати бічні дзеркала залежно від місця розташування. Це позбавляє вас необхідності вручну налаштовувати дзеркала щоразу, коли ви перебуваєте у часто відвідуваних місцях.Наступного разу, коли ви під'їдете до збереженого на карті місця, дзеркала авто складуться. Коли ви покинете локацію - дзеркала відкриються. Якщо ваш автомобіль оснащений системою Home Link, ви також можете інтегрувати дзеркала, що складаються, у своєму гаражі".

Як завжди, Tesla поступово випускає оновлення програмного забезпечення, і потрібен певний час перш ніж воно охопить усі транспортні засоби.

Tesla Club Ukraine
Завантажуй додаток
GO TO-U для легкого пошуку
та використання
зарядних станцій

Усі бренди електромобілів під замовлення

Зарядні пристрої для
електромобілів усіх
брендів

Chargers Детальніше

Теги

Кращі концепти плани виробництва нові моделі оновлення моделей рекорди електромобілів події Виробництво і розробки Спорт майбутні моделі Це цікаво інвестиції оновлення моделей Кращі концепти плани виробництва нові моделі оновлення моделей