Volkswagen ID. Buzz виходить на ринок: є ціни

20.05.2022 р.

Наші новини

20 травня європейські дилери Volkswagen почали приймати замовлення на електричний вен ID. Buzz, який дебютував у березні цього року. На ринок машина виходить у тих двох версіях, в яких і дебютувала – пасажирській та вантажній з приставкою Cargo у назві.

Так, перша коштуватиме мінімум 64,6 тис. євро, а друга — 56,6 тис. Для моделі заявлені електропривід передніх сидінь, атмосферне підсвічування салону з 30 кольорами на вибір, 12-дюймовий екран мультимедійної системи, адаптивний круїз-контроль, функція утримання автомобіля у смузі та система автоматичного гальмування.

Незалежно від версії, ID. Buzz має одномоторний привід на 204 к.с. та батарею ємністю 82 кВт*год, з якою проїжджає на одному заряді 423 км у пасажирському варіанті та 425 км – у вантажному.

У фургона ID. Buzz Cargo об'єм вантажного відсіку становить 3,9 кубометра, а опціонально двомісну кабіну можна замінити на тримісну. Пасажирський варіант розрахований на п'ятьох пасажирів.

Tesla Club Ukraine
Завантажуй додаток
GO TO-U для легкого пошуку
та використання
зарядних станцій

Усі бренди електромобілів під замовлення

Зарядні пристрої для
електромобілів усіх
брендів

Chargers Детальніше

Теги

Кращі концепти плани виробництва нові моделі оновлення моделей рекорди електромобілів події Виробництво і розробки Спорт майбутні моделі Це цікаво інвестиції оновлення моделей Кращі концепти плани виробництва нові моделі оновлення моделей