В додаток Go To-U додано 8000 зарядних станцій по всьому світу

11.04.2018 р.

Наші новини

Мобільний додаток платформи Go To-U, який дає можливість прокласти маршрут і переглянути інформацію про місця, де розташовані електромобільні зарядки, зарезервувати час, переглянути відгуки та наявність додаткових послуг на місці установки зарядки, переживає суттєве оновлення. На днях до нього було додано одразу 8000 зарядок, розташованих в різних куточках земної кулі (раніше платформа налічувала понад 200 чарджерів виключно мережі Go To-U). Це означає, що подорожувати Європою та взгалі світом на електрокарі стане ще зручніше.  

Платформа Go To-U охоплює зарядки, розташовані біля ТЦ, ресторанів, спортивних закладів, банків, АЗС, готелів. Добавлені до системи зарядні станції належать до мережі Destination Chargers, більшість з якихрозташовані в готелях. В Європі це зарядні пристрої з кабелем Type 2, за допомогою яких можуть заряджатись усі електромобілі з коннектором Тип 2, а з адаптером – і електрокари з коннектором Тип 1.

Нові зарядки поки що додані до додатку на операційних системах Andriod, а для iOS вони з`являться згодом.

Окрім цього, з`явилась унікальна особливість – можливість зручного здійсненнябронювання готелів по всій Європі завдяки партнерству з компанією Booking. Згодом географія буде розширена.

Також готується важливе оновлення - сучасний дизайн мобільного додатку. Отож, слідкуйте за нашими новинами.

Tesla Club Ukraine
Завантажуй додаток
GO TO-U для легкого пошуку
та використання
зарядних станцій

Усі бренди електромобілів під замовлення

Зарядні пристрої для
електромобілів усіх
брендів

Chargers Детальніше

Теги

Кращі концепти плани виробництва нові моделі оновлення моделей рекорди електромобілів події Виробництво і розробки Спорт майбутні моделі Це цікаво інвестиції оновлення моделей Кращі концепти плани виробництва нові моделі оновлення моделей