У 2022 році Tesla не запустить у виробництво жодної новинки

27.01.2022 р.

Наші новини

Голова компанії Tesla Ілон Маск під час звіту про фінансові показники за четвертий квартал 2021 року окреслив плани фірми на цей рік. Як пише The Drive з посиланням на самого Маска, Tesla зосередиться на збільшенні обсягів виробництва наявного модельного ряду і не збирається ставити на конвеєр жодну з анонсованих новинок.

Проте, за словами Ілона Маска, компанія продовжить роботу над удосконаленням майбутніх нових моделей із перспективою запустити їхнє складання у 2023 році. Це насамперед пікап Cybertruck, передсерійна зовнішність якого вже розсекречена, та магістральний тягач Semi. Щодо перспектив гіперкара Tesla Roadster поки нічого не відомо, зате керівник фірми не пропустив нагоди нагадати про недавно представлений людиноподібний робот Tesla Bot, назвавши його однією з найважливіших розробок.

Своє рішення Маск пояснив актуальними завданням компанії. Як заявив голова Tesla, відправлення на конвеєри нових моделей призвела б до зниження загальних обсягів виробництва електромобілів, а нарощування тиражів зараз є більш суттєвим моментом.

Щодо фінансових показників, то за підсумками 2021 року Tesla заробила 5,5 млрд доларів — і це новий рекорд. Позаторік компанія змогла досягти лише показника 721 млн долар
Tesla Club Ukraine
Завантажуй додаток
GO TO-U для легкого пошуку
та використання
зарядних станцій

Усі бренди електромобілів під замовлення

Зарядні пристрої для
електромобілів усіх
брендів

Chargers Детальніше

Теги

Кращі концепти плани виробництва нові моделі оновлення моделей рекорди електромобілів події Виробництво і розробки Спорт майбутні моделі Це цікаво інвестиції оновлення моделей Кращі концепти плани виробництва нові моделі оновлення моделей