Tesla відтермінувала запуск оновлених Model S і Model X до травня

08.04.2021 р.

Наші новини

Рестайлингові Tesla Model S і Model X мали відправитись у виробництво протягом найближчих тижнів після прем'єри, що відбулася у січні. Пізніше запуск новинок відтермінували на лютий, а тепер, як повідомляє Electrek.co, старт виробництва затримується ще більше - до травня.

З чим саме пов'язана затримка, не уточнюється. Але в Elecrtrek.co роблять цілком логічне припущення, що проблема може бути викликана неготовністю програмного забезпечення.

Річ у тім, що в рестайлингових електрокарах замість вертикального центрального дисплея з'явився горизонтальний. Це, очевидно, вимагає повної зміни інтерфейсу, оскільки параметри екрану не збігаються з параметрами дисплеїв у моделях 3 і Y, де вони також розміщені горизонтально.

Також у нових моделей повністю оновився дисплей, який замінює панель приладів. Йому теж потрібен новий інтерфейс. А оскільки самі складальні лінії практично готові (про це Маск повідомив у листі своїм співробітникам ще в лютому), логічно припустити, що саме програмісти зіткнулися з проблемами, на вирішення яких потрібен додатковий час.

Таким чином, першим клієнтам нові електрокари доставлять орієнтовно у травні-червні. Ці ж місяці обіцяє і конфігуратор на сайті компанії при замовленні нових електрокарів у США.

Tesla Club Ukraine
Завантажуй додаток
GO TO-U для легкого пошуку
та використання
зарядних станцій

Усі бренди електромобілів під замовлення

Зарядні пристрої для
електромобілів усіх
брендів

Chargers Детальніше

Теги

Кращі концепти плани виробництва нові моделі оновлення моделей рекорди електромобілів події Виробництво і розробки Спорт майбутні моделі Це цікаво інвестиції оновлення моделей Кращі концепти плани виробництва нові моделі оновлення моделей